Anmäl dig till Vitalis!

I år har du möjlighet att som patient eller närstående besöka mässan kostnadsfritt!

Vitalis är Nordens ledande eHälsomöte. Det är en branschmässa som främst riktar sig till inköpare, regioner osv. Även många från vårdprofessionen, som exempelvis läkare, sjuksköterskor och biomedicinska analytiker kommer för att titta på de nya trenderna.

I år hålls Vitalis 21-23 maj, och platsen är som vanligt Svenska Mässan i Göteborg. Läs mer här: https://vitalis.nu/hem/konferens/

Patienter är de viktigaste personerna i vården och därför vill Vitalis för första gången öppna upp för att patienter som är intresserade av vårdfrågor ska kunna delta på mässan. Du som presenterar dig som patient (och därmed inte läkare, inköpare, företag) i det här sammanhanget, kan besöka mässan kostnadsfritt.

Det finns ett begränsat antal biljetter att dela ut, så först till kvarn gäller! För att få en biljett, kontakta Hanna Svensson före 19/5, så får du din biljett digitalt. Maila till hanna.m.svensson(at)gmail.com. 

På mässgolvet kommer vi att ordna en mötesplats där du kan komma och diskutera frågor relevanta för oss patienter. Mötesplatsen är finansierad av projektet Spetspatienter och det strategiska innovationsprogrammet Swelife.